Shiba Inu meme coin

Shiba Inu meme coin

Jos jokin kryptovaluutta on mielenkiintoinen, niin sitä on Shiba Inu meme coin. Kun se perustettiin ensinnäkin meemiksi ja ainoana ideana kaatamaan Dogecoin, niin siinä oli uhoa yhdelle kolikolle kerrakseen. Suosiota saatiin sillä, että some kohut toisensa jälkeen, huikeat mainokset sekä alan klassiset FOMOt olivat sen arkea. Totta kai sellainen herättää sijoittajien kiinnostuksen, koska sen arvokin onnistui nousemaan suhteellisen ripeästi. Shiba Inu ei ole kallis valuutta, koska sitä on liikkeellä niin paljon, mutta mielenkiintoinen se on joka tapauksessa. Parhaimmillaan sen onnistui ranking -listalla ohittamaan pahimman kilpailijansa eli Dogecoinin. Ja se on suhteellisen nuorelle kolikolle todellinen temppu!

Shiba Inu meme coin vs Dogecoin

Vaikka sekä Shiba Inu että Dogecoin ovat lähteneet liikkeelle enemmänkin vitsinä, niin niiden rooli on vähitellen muuttunut täydellisesti. Shiba Inu koira on todella hellyttävän näköinen ja sen varaan on paljon laskettukin. Mutta siinä missä Dogen on myönnetty olleen vitsi jo syntyessään, niin Shiba Inu on puolestaan myöntänyt suoraan haastavansa Dogen.

Molemmat ovat meemejä ja hiukan erilaisia taustaltaan. Shiba Inu on kuitenkin Ethereumiin pohjautuen ehkä hiukan paremmassa asemassa kuin Dogecoin. Mutta on myönnettävä, että sekin on lähinnä makuasia. Shiba Inulla on tällä hetkellä olemassa jo vaihtoalusta, joten sen eteneminen on selkeästi varmemmalla pohjalla. Molemmilla on todella vahvat yhteisöt taustalla.

Yhteisöjen tuli onkin todella vankkumaton ja sillä taataan se, että niillä säilyy jatkuvasti vahva näkyvyys sosiaalisessa mediassa. Tosin, näitä kirjoituksia pitää lukea hiukan varoen ja jonkinlaisen suodattimen kautta, koska niillä lähinnä pyritään vankistamaan molempien markkinoita eikä niinkään välttämättä kertomaan täyttä totuutta.

Shiba inu koira

Koirana Shiba Inu on tunnettu myös netissä ja rodusta on tehty paljon erilaisia meemejä. Jos koiraa itseään ajattelee, niin sehän on hyvin itsenäinen ja itsepäinen rotu, joten jos koiran hankkii itselleen, siitä saa haastetta kuten kissasta konsanaan. Omistajan on syytä olla varsin määrätietoinen.

Miten tuo yllä mainittu voidaan suhteuttaa Shiba Inu kolikkoon? Samanlaista itsepäisyyttä on liikkeellä, jos se ehti alkuvaiheessaan julistautua Dogecoinin haastajaksi tai jopa tappajaksi. Toistaiseksi molemmat kryptot mennä porskuttavat eteenpäin omia latujaan ja molemmilla on vankka kannattajakunta. Arvot niillä heittelevät, mutta sille ne eivät voi mitään, koska markkinat ovat kryptovaluutoilla juuri sellaiset. Hauska nähdä, mihin ne vielä päätyvät!