Shiba Inu coin

shiba inu coin
Voiko meemikolikko nousta suosioon kryptomarkkinoilla? Shiba Inu coin seurasi Dogecoinia hyvänä jatkumona ja sai vankan suosion. Sitä on pidetty hyvänä haastajana muille meemikolikoille, mutta myös muille kryptovaluutoille. Vaikka se on vielä suhteellisen nuori valuutta sekä sen arvo on hyvin alhainen, se on markkina-arvoltaan noussut erittäin hyvin. Sen suosio perustuu siihen, että sitä on huomioitu hyvän sosiaalisessa mediassa. Monet julkkikset ovat tukeneet sitä ja siksi sen suosio on nousut huomattavasti. Myös monet analyytikot seuraavat sitä sijoitusmielessä, joten kaikki meemivaluutat eivät ole pelkkiä kuplia.

Millainen valuutta on Shiba Inu coin?

Onko se muutakin kuin pelkästään Shiba Inu kryptovaluutta tai kivalla koiran kuvalla varustettu meemivaluutta? Se tarjoaa käyttäjilleen paljon muutakin. ShibaSwap on sen lanseeraama kryptovaluuttojen vaihtoalusta. Se toimii samassa verkossa Ethereumin kanssa. Siellä voi vaihtaa kaikkia ERC-20 tokeneita, joita on luotu Ethereumin lohkoketjuun.

Vaihtoalustan lisäksi markkinoilla on myös NFT-taideteoksia varten luotu Shiba Inu Incubator. Sinällään se oli hyvä oivallus, koska meemit ovat tänä päivänä jonkinlaista taidetta. Shiba Inu coineja lukittiin heti sen ilmestymisen jälkeen 50 prosenttia Uniswapin kryptopörssin likviditeettipooleihin. Siellä ne edistävät tällä valuutalla käytävää kauppaa. Toiset 50 prosenttia lahjoitettiin Ethereumin kehittäjälle, mutta hän myi osuutensa pois.

Myynnin ansiosta Shiba Inun kurssi lahosi ja sen kasvua on jouduttu odottamaan, mutta ehkä sekin päivä vielä nähdään, kun se nousee kunnolliseen kasvupotentiaaliin joskus tulevaisuudessa. Sillä saattaa olla mahdollisuuksia myös DeFi-projektien puolella, jos ne vain kehittyvät selkeämmiksi.

Miten Shiba Inu kryptovaluutta liittyy Ethereumiin?

Monille sijoittajille on jäänyt epäselväksi tai kokonaan piiloon se yksityiskohta, että Shiba inu on rakennettu Ethereumin verkkoon ja se on ERC-20 token. Tämä tarkoittaa, että se toimii osana isompaa verkkoa. Näiden tokeneiden toiminta yhdistetään hyvin usein DeFiin eli niin kutsuttuihin hajautettuihin rahoituspalveluihin.

Vaikka ERC-20 on yksi merkittävimmistä tokeneista ja se on omalla tavallaan eräänlainen standardi. Joten Shiba Inu kuuluu tähän joukkoon, vaikka sillä ei ole omaa lohkoketjua eikä mitään erityisiä ominaisuuksia. Sillä tosin on oma Shiba swap alustansa. Shiba on edelleen meemivaluutta, mutta on mielenkiintoista nähdä, mihin kaikkeen se vielä pystyy. ERC-20 tarjoaa säännöt, joita jokaisen tokenin, joka pohjautuu Ethereumiin, on noudatettava.