Shiba Inu hinta

Shiba Inu hinta
Shiba Inua on aina pidetty Dogecoinin haastajana, mutta sen halpa hinta on aina herättänyt ihmetystä, miten siinä tilanteessa haastaminen onnistuu. Asiantuntijoiden mukaan idea onkin siinä, että se on samalla tavalla meemivaluutta kuin Dogecoin ja sillä on ainakin sosiaalisessa mediassa paljon suosiota. Shiba Inu hinta on pysynyt koko ajan suhteellisen alhaisena ja se tarjoaa sijoittajalle muutakin kuin pelkästään riskisijoituksen. Sillä on oma vaihtoalusta, ShivaSwan ja kun se toimii Ethereum -alustalla ERC-20 tokenina, mielenkiintoa on riittänyt hyvin.

Shiba Inu hinta ja sen kehitys

Meemivaluuttoja onkin aina syytetty siitä, että niillä on loppujen lopuksi erittäin vähäinen käytettävyys. Shiba Inu arvo, vaikka korkea ei olekaan, on kuitenkin parempi, koska sen kehittäjät valitsivat toisenlaisen polun eli vaihtoalustan. Alusta on lanseerattu NFT -taiteelle, joten se sopii hyvin meemivaluutalle.

Hinta on elänyt aika hyvin kryptovaluuttojen vaihteluiden mukaan. Sen arvoon on myös vaikuttanut se, miten suosittu se on ollut sosiaalisessa mediassa. Elon Muskin twiitit ovat toisinaan nostaneet sen kurssia roimasti ja toisella hetkellä se on tullut lähes syöksymällä alas. Toisaalta, kaikki kryptovaluutat seuraavat Bitcoinin arvon heilahtelua, joten markkinat elävät vahvasti sen mukaan.

Shiba Inua on markkinoilla niin paljon, että siksi sen hinta on suhteellisen alhainen. Myös DeFi -projektien kehittyminen tulee vaikuttamaan sen kehitykseen ja siihen, miten se pystyy lähtemään mukaan niin sanottujen tavallisten ja perinteisten rahamarkkinoiden mullistamiseen. Se on kuitenkin lähtenyt liikkeelle meemivaluuttana.

Miten Shiba Inu arvo määräytyy?

Samalla tavoin kuin muidenkin kryptojen, sen arvo muodostuu kysynnästä ja tarjonnasta. Jos sitä halutaan ostaa paljon, sen hinta nousee niissä tilanteissa. Toisin sanoen, jos hypetys on suurta kuten niin sanottujen kuplien aikoina, hinnan nousu on silloin todella nopea.

Vastaavasti, jos jokin twiitti tai negatiivinen uutinen kohdistuu Shiba Inu valuuttaan, moni sijoittaja alkaa myydä sitä pois. Silloin tarjonta lyhyessä ajassa lisääntyy huomattavasti ja tietenkin hinta alkaa laskea. Joskus hinnan lasku on rajua. On myös muistettava se, että sitä on markkinoilla huikeat tuhat biljoonaa verrattuna esimerkiksi siihen, että Bitcoinia on maksimissaan 21 miljoonaa. Esimerkiksi Muskin twiitti, jossa hän kertoi omistavansa tiettyjä kryptovaluuttoja ja Shiba ollut ei ollut niiden joukossa, laski hintaa.