Shiba Inu kurssi

Shiba Inu kurssi
Shiba Inu kurssi oli aika huimassa nousussa vuoden 2021 aikana ja moni sijoittaja huomasi tienaavansa sen avulla. Näiden nousujen ansiosta voitot olivat suhteessa suuria. Mutta miten tulevaisuus vaikuttaa siihen ja onko siellä vielä edessään yhtä huimia nousuja? Niitähän on vaikea kryptomarkkinoilla ennustaa, mutta vuosien mittaan on huomattu, että nämä valuutat voivat yhtä lailla tehdä elämänsä nousun, mutta myös lasku voi olla yhtä jyrkkä ja vielä nopeammalla aikataululla. Sen reaaliaikainen kurssi elää koko ajan, mutta sehän on aivan normaalia kryptovaluutoilla.

Miten Shiba Inu kurssi on kehittynyt?

Shiba Inu on todella nuori valuutta ja se kehittyi vuoden 2021 aikana hyvin tasaisesti ja maltillisesti. Hinta pysyi todella matalalla. Ensimmäinen suurempi nousu nähtiin maaliskuussa 2021 ja Shiba Inu ennuste oli varovainen, mutta kertoi sen kurssin olevan nousussa. Kryptomarkkinat kävivät suhteellisen kuumana.

Toukokuun 2021 jälkeen kryptokupla puhkesi, jolloin SHIBin kurssi romahti takasin alas, jossa se pyöri koko kesän noin 0.000007 dollarin paikkeilla. Mitään suuria nousuja ei ollut näköpiirissä. Lokakuussa Elon Musk twiittasi koiranpentunsa kuvan ja tästä lähti liikkeelle varsinainen hype. Hänen koiransa on rodultaan Shiba Inu. Tässä vaiheessa kurssinousu oli todella jyrkkä ja SHIB kaksinkertaisti hintansa.

Kurssinousu jatkui vielä ja lokakuun lopulla kurssi teki jälleen uuden ennätyksen. Vaikka Shiba Inu listattiin pörssiin elokuussa 2020, sen kurssinousu on ollut suhteellisen huimaa, kunhan se pääsi alkuaikojen vaikeuksista eroon. Sen kurssia on joskus vaikea seurata, koska sen hinta on alhainen.

Millainen on Shiba Inu ennuste?

Shiba Inulla on erilaisia kurssiennusteita. Ja vaikka se on kehittynyt huimasti vuoden aikana, sillä on vielä todella pitkä matka, että se saavuttaa arvokseen yhden dollarin. Se on myös luonteeltaan hyvin riskialtis, joten sen arvon ennustaminen tulevaisuutta kohden on hyvin hankalaa.

On kuitenkin arveltu, että Shiba Inu arvo jatkaa vielä nousemistaan ja oletetaan, että se voisi yhä edelleen tuplata arvonsa. Monen ennusteen mukaan se voisi nostaa arvonsa jopa 0.002 paikkeille vuosien 2023-2024 aikana. Potentiaalia sillä todellakin on, mutta ainakaan toistaiseksi ennusteet eivät vielä ole sellaisia, että nousisi dollariin. Tämäkin, kuten kaikki muutkin kryptovaluutat, on riskitasoltaan korkea ja siksi siihen sijoittamisen kanssa pitää olla hiukan varuillaan. Eli sen ei uskota nousevan markkinoiden johtoon.